Reducere de costuri la BMW

48390083

Reducere de costuri la BMW
Piața auto premium din Germania prezintă o concurență puternică. BMW răspunde la această situație și își restructurează vânzările. Potrivit unuia dintre angajații companiei, aici s-ar putea pierde anumite avantaje.

Constructorul auto BMW intenționează să reorganizeze vânzările din Germania și  reprezentanțele sale în șase asociații. Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat informația într-un raport.

Potrivit revistei Business Week, angajații ar putea pierde prin restructurare, printre altele anumite beneficii speciale precum participarea la profit și la pensii. Ei ar putea de asemenea să fie plătiți după un alt tarif. Purtătorul de cuvânt al BMW a declarat însă că modificările nu vor avea nici un efect pentru angajați. Numai funcțiile de management și liniile de distribuție vor fi modificate parțial.

Reprezentanțele ar putea fi organizate în șase uniuni, iar responsabilitățile acestora reorganizate: Munchen va conduce la sud, Berlin va conduce uniunea de est, Hamburg pe cea de nord, Dusseldorf la vest, Stuttgart la sud-vest și Frankfurt pe cea de centru. Scopul acestui proces de restructurare este, potrivit revistei, de a reduce costurile de distribuție în fața concurenței acerbe de pe piața germană a automobilelor premium.
http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-strukturiert-Vertrieb-um-article13687851.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 56