Reduceri de personal la Dresser-Rand

Siemens5

Reduceri de personal la Dresser-Rand

Pentru acționarii Siemens planificata preluare a Dresser-Rand de către Siemens este un ghimpe în ochi. Iar proaspăt anunțata reducere de personal la specialiștii americani în domeniul turbinelor duce acțiunile în jos. Au existat deja critici din momentul realizării anunțului.

Anunțarea programului de restructurare la specialiștii americani în turbine, Dresser-Rand a adus un minus pentru Siemens. Acțiunile au făcut parte din cele mai slabe valori din DAX, printr-o scădere de 1,4 procente.

Motivul este faptul că Siemens vrea să preia Dresser-Rand pentru suma de 7,6 miliarde de dolari. Iar Dresser-Rand a anunțat că opt procente din forța de muncă vor fi disponibilizate. Conform propriilor cifre, compania are aproximativ 8100 de angajați.

Un comerciant spune că achiziția lui Dresser Rand a fost văzută cu ochi critici încă de la început. Prin urmare dezvoltarea curentă este urmărită de asemenea cu suspiciune. Cine a anunțat vinerea trecută cifrele a subliniat de asemenea reducerea de personal, iar comercianții sunt de părere că afacerile nu merg așa cum ar trebui.

http://www.teleboerse.de/aktien/Uebernahme-Kandidat-zieht-Siemens-ins-Minus-article14615501.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3