Reduceri la Morgan Stanley

imago66376435hTrendul descendent din afacerile comerciale forțează banca să ia decizii dificile. La Morgan Stanley sute de locuri de muncă vor fi reduse.
Morgan Stanley face curat în divizia sa de obligațiuni și tranzacții valutare. Banca planifică reducerea a sute de locuri de muncă, spun persoane apropiate situației. Aparent grupul financiare presupune că slăbiciunea curentă din afacerile comerciale se va atenua.

Un sfert din angajații acestui domeniu vor trebui cel mai probabil să își caute alt loc de muncă, spune anumite persoane. Toate birourile, care sunt angajate în această divizie pot să fie afectate de pe urma acestei decizii, precum și toate camerele de comerț. Cu toate acestea, Londra trebuie să se aștepte la un număr mai mare de concedieri decât de exemplu New York.

Aceste posibile măsuri arată faptul că la Morgan Stanley a încetinit semnificativ activitatea în ultima vreme, iar activitatea slabă a clienților din lunile de vară, nu se va ameliora în următoarea perioadă. În afară de asta banca de la New York este pusă sub presiunea investitorilor pentru majorarea randamentului capitalului propriu, care este în urma obiectivului setat de CEO-ul și Chairman-ul James Gorman, de zece procente.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Morgan-Stanley-schwingt-Rotstift-article16470286.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 15