Refuz categoric de la Salesforce pentru Microsoft

48390083-2

Refuz categoric de la Salesforce pentru Microsoft

55 de miliarde de dolari a oferit Microsoft pentru Salesforce. Dar rivalul SAP vrea mai mult, potrivit rapoartelor din presă. Printre pețitori sunt și Oracle sau IBM, ce au deja discuții avansate. Pentru SAP Salesforce este prea scump datorită evaluării mari de la bursă a acesteia.

Microsoft nu are nici un succes potrivit unui raport media cu oferta sa de preluare în valoare de 55 de miliarde de dolari a companiei Salesforce. Microsoft și Salesforce au desfășurat deja discuții avansate, raportează postul de televiziune CNBC citând cercuri apropiate celor două companii.

Cei doi producători de software americani nu se pot pune cu toate acestea de acord privind prețul de achiziție. Cei de la Salesforce au în minte o sumă de aproximativ 70 de miliarde de dolari. Microsoft nu a dorit să comenteze pe marginea raportului. Un purtător de cuvânt al Salesforce a refuzat să comenteze. Potrivit Reuters, Microsoft nu mai analizează în prezent nici un fel de altă ofertă pentru Salesforce.

Iar în ultimul rând în media s-a raportat adesea că Salesforce a mai primit oferte de preluare. Ca și posibile părți interesate se numără pe lângă Microsoft și Oracle și IBM. SAP a negat un interes propriu în această tranzacție și a declarat că nu poate prelua concurentul său datorită evaluării ridicate a acestuia pe Bursa de la New York. Valoarea celor de la Salesforce se ridică acolo la aproape 50 de miliarde de dolari.

Salesforce este un furnizor american de programe pentru marketing și pentru întreprinderi. Grupul este considerat cel mai mare rival al SAP, iar compania are mare potențial dat de faptul că își extinde tot mai mult afacerile din cloud, dar de asemenea oferă software pe bază de abonament și nu pe bază de licență one-time purchase.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Microsoft-blitzt-bei-Salesforce-ab-article15156486.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1