REGAL BENVENUTI

                                         IMG_4227Benvenuti in sarbatoare

Compania de marochinarie si incaltamine Benvenuti, a sarbatorit ieri, in locatia Sala de evenimente Lotus, 10 ani de existenta, mai precis 10 ani de la deschiderea primul magazin cu locatia in Timisoara. 

Totodata Benvenuti a sarbatorit in cadrul evenimentului, succesul  sau de la infiintare si pana in prezent: „ Dupa 10 ani avem foarte multi clienti fericiti. Ne mandrim ca suntem printre putinele magazine de succes din Romania” , a declarat  managerul general, Dan Pavel,  jurnalistilor.

Compania Benvenuti este condusa de 4 asociati: managerul general Dan Pavel, care detine 85% din actiuni, impreuna cu Adrian Certezeanu, Adrian Cazu si Gabriel Tepelea.

Alaturi de cantareata Antonia, imaginea Benvenuti, au fost alesi castigatorii celor doua autoturisme Mini Cooper, acestia provenind din Bucuresti, respectiv Deva; si castigatorii celorlalte premii cu incaltaminte gratuita pe 10 ani  si 1 an de zile. Managerul general, Dan Pavel, a tinut sa mai sublinieze faptul ca premiile nu au fosrt aranjate: „ Nu sunt aranjamente la premii. De asta va asigur”, a spus el.

Tot acesta a mai vorbit despre drumul parcurs de Benvenuti pana in prezent, care desi in momentul de fata se bucura de succes, nu intotdeauna a fost numai lapte si miere, anul 2009  fiind cel mai zbuciumat dintre toti.

Numarul taloanelor prezente in urna  pentru Campania „Alege-ti perechea norocoasa” a fost de aproximativ 22.000 din toata tara, ceea ce poate reflecta situatia firmei la ora actuala.

Benvenuti se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, iar numarul angajatilor din cadrul acesteia depaseste cifra de 300.

Intrebati de jurnalisti  la cat estimeaza costurile Campaniei din anul acesta si ce planuri au pe viitor, cei patru asociati  fac o estimare de aproximativ 400.000 de euro pentru  Campanie; iar in ceea ce priveste demersul actiunilor viitoare, acesta va fi, spun ei, unul lent si precis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 24