Regele din Las Vegas a murit

2015-06-16T152002Z-160230645-TM3EB6G0V1901-RTRMADP-3-KERKORIAN-DEATH

Regele din Las Vegas a murit

Kirk Kerkorian, acționar majoritar al administratorului de cazino-uri și hoteluri, MGM Resorts, a decedat la vârsta de 98 de ani. Fiul imigrantului armean Kerkorian a fost de asemenea unul dintre cei mai importanți investitori din industria de filme dar și cea de automobile.

Legendarul miliardar american și finanțator Kirk Kerkorian a decedat la vârsta de 98 de ani. Asta a spus un purtător de cuvânt al MGM Resorts International. Kerkorian, care este cunoscut și drept “regele din Las Vegas”, a decedat luni seara târziu la Los Angeles.

Kerkorian a fost un “uriaș puternic dar liniștit” și a contribuit la ascensiunea orașului Las Vegas ca una dintre cele mai populare destinații turistice, a mai adăugat MGM Resorts. El a fost de asemenea cunoscut drept o persoană generoasă și a donat la nivel mondial sute de milioane de dolari în scopuri caritabile.

Conform listei averilor întocmită de revista Forbes Kerkorian este inclus acolo pe locul 393 cu o avere de patru miliarde de dolari (3,6 miliarde de euro). Șeful MGM Resorts, Jim Murren, a explicat faptul că firma și întreaga familie de 62.000 de angajați își vor aminti de el ca un mare om și un mare antreprenor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Milliardaer-Kerkorian-ist-tot-article15313251.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5