Regele Willem-Alexander va sărbători împlinirea vârstei de 50 de ani alături de 150 de persoane născute în aceeași zi cu el

Regele Olandei Willem-Alexander, care va împlini 50 de ani la 27 aprilie, a decis să invite cu această ocazie în palatul său din Amsterdam 150 de persoane născute în aceeași zi cu el, a anunțat luni palatul regal, citat de AFP.

Evenimentul beneficiază deja de un site dedicat (www.WA50.nl), unde doritorii se pot înscrie înaintea unei trageri la sorți organizate pe 3 martie.

Pentru a participa, candidații trebuie să se fi născut pe 27 aprilie, să aibă reședința în Olanda, să aibă peste 20 de ani și să sărbătorească un număr de ani divizibil cu cinci, a precizat palatul într-un comunicat.

Fericiții câștigători vor fi invitați de către regele și soția sa, regina Maxima, la o cină pe 28 aprilie, la sfârșitul căreia palatul va fi deschis publicului timp de 50 de ore.

La 27 aprilie, Olanda sărbătorește Ziua Regelui, ocazie cu care sute de mii de olandezi se vor îmbrăca în portocaliu și vor participa la festivitățile dedicate acestui eveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =