Renault recheamă mașini

betroffen-beim-renault-kangoo-kann-das-antiblockiersystem-falsch-montiert-worden-sein

Renault recheamă mașini
Constructorul auto francez Renault recheamă aproape o jumătate de milion de vehicule înapoi în ateliere, din cauza unor probleme la sistemele de frânare. Afectate sunt modelele Clio IV și Kangoo 2 din care există în Germania aproximativ 25.000 de unități.

Constructorul auto francez Renault cere din cauza posibilelor probleme la sistemele de frânare la aproape o jumătate de milion de vehicule întoarcerea acestora înapoi în ateliere. Sunt afectate, potrivit informațiilor, modelele Clio IV și Renault Kangoo, cu o probabilitate calculată de deteriorare între 0,02 și 0,01%.

La modelul Clio se poate, datorită instalării incorecte a furtunelor de frână ca acestea să fie afectate de abraziune sau pistoanele de frână să fie forțate să iasă, spune el. În cazul vehiculelor realizate la Bursa în Turcia (până în martie 2013) și Flins din Franța (până în aprilie 2014) ar trebui imediat aduse în service pentru control și furtunele de frână să fie ânlocuite. În Germania, potrivit Renault sunt afectate 21.618 vehicule, iar la nivel mondial peste 400.000.

La modelele Kangoo de la fabrica franceză Mauberge (septembrie 2012 – mai 2013) trebuiesc schimbate elementele de conectare de la sistemul anti-blocare, spune Renault. Dacă este necesar, elementele trebuie înlocuite acolo. La modelul Kangoo sunt afectate în Germania 5715 automobile, la nivel mondial aproape 64.000.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/rueckruf-bei-renault-clio-iv-und-kangoo-2-modelle-betroffen-13167703.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1