Renault vrea să fie lider în domeniul electric

 

Să parchezi gratis și să mergi gratuit pe banda de autobuze? Pentru a da un impuls pieței auto germane, Renault solicită un sprijin mai consistent din partea statului. Francezii se văd deja lideri pe piața germană de automobile electrice.

Concernul francez de automobile, Renault, se fixează acum pe atragerea unui ajutor de stat masiv în Germania. Utilizatorii de automobile electrice trebuie să beneficieze de avantaje corespunzătoare și astfel Germania va vedea pe șoselele sale mult mai multe automobile electrice și acestea vor fi din ce în ce mai rapide, spune directorul pe Germania de la Renault, Uwe Hochgeschurtz. În alte state autoturismele electrice pot să parcheze gratuit și pot să folosească benzile desemnate autobuzelor.

Interdicțiile de circulație planificate sau impuse deja pentru automobile diesel, cum se va întâmpla la Stuttgart sau Düsseldorf, sunt considerate a fi de puțin ajutor, în schimb ar trebui să se folosească tot mai mult vehicule prietenoase cu mediul înconjurător. Spre deosebire de concurenții germani, Renault vinde în comparație semnificativ mai multe automobile electrice. Acest lucru se datorează faptului că piață autohtonă a grupului, Franța, a promovat multă vreme automobilele propulsate de baterii, iar rețeaua electrică a țării este mai bine dezvoltată, cererea fiind pe măsură.

Piața germană pentru automobile electrice este încă mică datorită primelor guvernamentale implementate în anul 2016, însă se află în curs de creștere. Renault are o imagine bună despre poziția sa pe piață. Fiecare al cincilea automobil electric nou care a fost înmatriculat anul trecut în Germania, a aparținut de concernul Renault. Numărul automobilelor electrice vândute în Germania a urcat în anul 2017 cu 5100. Potrivit lui Hochgeschurtz, subvențiile de la stat, care au intrat în vigoare începând cu 2016, a fost de ajutor, acesta fiind în volum de 4000 de euro pentru un vehicul electric.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/Renault-greift-nach-der-Elektro-Krone-article20224392.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 83