Renumitul miliardar Buffett împlinește 85 de ani

61003375

Renumitul miliardar Buffett împlinește 85 de ani

La vârsta sa și cu averea sa, alții s-ar fi pensionat demult. Dar nu Warren Buffett. Modest și cu picioarele pe pământ, multimiliardarul conduce afacerile firmei sale de investiții Berkshire Hathaway, de care nu se satură nicicum.

El a declarat că intenționează să lucreze până după vârsta de 100 de ani. Acționarii firmei sale de investiții Berkshire Hathaway aud asta foarte des și anume că celebrului investitor îi va fi doar mai ușor să investească odată cu trecerea timpului, în fiecare trimestru el înregistrează profituri de miliarde, chiar dacă ultima dată a fost ceva mai puțin.

Pe data de 30 august 2015 acest investitor, binecunoscut în toată lumea pentru stilul său modest de viață, își serbează cea de-a 85-a aniversare. Buffett, care datorită flerului său pentru tranzacții financiare lucrative și datorită originii sale a fost numit “Oracolul din Omaha”, a mai făcut o afacere de zile mari.

În urmă cu fix trei săptămâni el a binecuvântat firma sa Berkshire Hathaway cu achiziția producătorului de avioane Precision Castparts Corp (PCC) și a încheiat astfel cea mai mare preluare din istoria sa. Aceasta a fost estimată la 37,2 miliarde de dolari.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Der-kultige-Milliardaer-Buffett-wird-85-article15790766.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 21