REPARATII, JOACA DE COPIL PENTRU ECRANUL DE IPHONE

iFixoo-01

Reparații germane pentru iPhone cu 50 Euro
V-ați spart ecranul telefonului dvs iPhone? În cazul în care defecțiunile sunt definitive, o astfel de reparație poate costa foarte mulți bani într-un service autorizat. Cu setul de reparații de la firmele GIGA și Fixoo o astfel de operațiune ar trebui să fie o joacă de copii.

Înlocuirea unui display spart pentru iPhone este atât de scumpă încât mulți utilizatori preferă să trăiască cu modelul-păianjen de pe ecranul tactil al telefonului în loc să apeleze la un atelier specializat în astfel de reparații. De exemplu în rețeaua Gravis repararea unui astfel de defect costă pentru un telefon iPhone 5 cu ecran LCD aproximativ 130 euro. Iar pentru un iPhone 4 ecranul costă în jurul sumei de 100 de euro. În cazul în care ați spart display-ul unui iPhone 5S, aceasta va fi cu adevărat amară pentru dvs pentru că va trebui să scoateți din buzunar peste 240 euro.

Alternativ, puteți alege inteligent și să încredințați reparația unuia din multele service-uri mici. Cu toate acestea, revista de tehnologie GIGA a dezvoltat împreună cu compania de la Berlin, Fixoo, un kit de reparare cu care toată lumea poate schimba foarte ușor un ecran de iPhone.

Setul include un modul LCD original și instrumente necesare pentru efectuarea reparației. Pentru a se asigura că nu există șuruburi pierdute sau rătăcite, un șablon magnetic este de asemenea inclus în pachet. Instrucțiunile nu sunt însă incluse în set, dar GIGA oferă în schimb video-uri în care sunt explicate etape individuale. Acest lucru este puțin ciudat pentru persoanele care nu au neapărat acces la un calculator sau care nu au spațiu să lucreze în fața acestuia. Cu toate acestea, reparația este foarte ușor de efectuat, dacă ați vizionat în prelabil video-urile cu o durată de 10-16 minute. Videoclipurile cu instrucțiuni există atât pentru modelele de iPhone5, cât și pentru modelel mai vechi, iPhone4.

http://www.n-tv.de/technik/iPhone-Reparatur-Set-ist-echte-Alternative-article12883851.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 70