RER Oradea spune ca e pregatit de iarna

rer_utilaje1-415x260

Joi 17 noiembrie 2016, viceprimarul Florin Birta a sustinut o conferinta de presa in teren,unde a si inspectat utilajele ce vor fi folosite la dezapezire de catre operatorul de salubritate RER Ecologic Service. Viceprimarul a tras concluzia ca RER este bine pregatit pentru iarna.

“În total sunt disponibile 28 de utilaje care vor fi folosite la deszăpezire. În cele 28, sunt cuprinse şi cele pentru împrăştierea antiderapantului lichid, cât şi cele pentru împrăştierea antiderapantului solid, dar şi încărcătoarele. În cazul unei situaţii neprevăzute, care ar solicita şi alte utilaje, RER este dispus la suplimentarea acestora.

La apariţia zăpezii, se va interveni în ordinea priorităţilor: Astfel, urgenţa I presupune deszăpezirea arterelor principale, a căilor mijloacelor de transport în comun, a intrărilor şi ieşirilor din oraş; urgenţa a II-a presupune intervenţia pentru deszăpezirea căilor de legătură dintre cartiere; urgenţa a III-a vizează toate străzile asfaltate din oraş, iar urgenţa a IV-a toate străzile neasfaltate din municipiu”, a spus viceprimarul Florin Birta, citat intru-un comunicat al municipalitatii.

Toate utilajele care ies în oraş sunt dotate cu GPS, pentru ca de la centrul de control al RER să se poată vizualiza în timp real situarea şi evoluţia acestora în teren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =