RER s-a pus pe treabă, prima deszăpezire din acest sezon

dsc0779

Prima ninsoare mai serioasa din acest sezon nu i-a prins nepregatiti pe cei de la RER. Echipajele au ieşit mercuri seara la deszăpezirea soselelor asfaltate unde au imprastiat material antiderapant.

Incepand cu ora 18.00, miercuri seara, 12 utilaje au imprastiat 10 tone de clorură de calciu şi 220 de tone de sare pe toate strazile asfaltate din municipiu, potrivit unui cmunicat transmis de Primarie.

În Piaţa Unirii, s-a acţionat cu cca 2 tone de clorură de magneziu, substanţă care un afecteaza piatra folosită la pavarea pieţei, dupa care zapada a fost indepartata manual folosind lopetile. In cursul zilei de joi, utilajele au inceput lucrarile de deszăpezire pe strazile neasfaltate.

In comunicatul transmis: ,,Primăria Oradea roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea’’.

Poliția Locală poate aplica, pentru nerespectarea acestor obligaţii, sancţiuni contravenţionale cu amenzi cuprinse între 500-2000 lei pentru persoane fizice şi 1500-2500 lei pentru persoane juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4