Rețeaua electrică de încărcare se extinde în Canada

Imagini pentru electric chargers for cars

Imitând rețeaua Electrify America de stații de încărcare publice din SUA, Volkswagen a anunțat joi că va dezvolta o rețea similară în Canada, numită evident Electrify Canada. Aceasta are planuri pentru amplasarea a 32 de stații de încărcare rapidă cu curent electric continuu de-a lungul autostrăzilor din țară.

Precum stațiile Electrify America, fiecare va beneficia și de stații de încărcare rapidă, cu o medie de patru încărcătoare pe stație. Aceste stații vor include un amestec de încărcătoare rapide cu 150kW și 350 kW, împreună cu încărcătoare Level 2 care vor accepta orice fel de mașini electrice actuale care nu suportă încărcare rapidă.

Încărcătoarele rapide de 350 kW sunt de așteptat să reîncărcarce o mașină cu autonomie de 500 de kilometri până la 80% din capacitate în mai puțin de 15 minute. Fiecare locație va avea prize care să suporte atât porturi CHAdeMO cât și CCS Combo. Electrify Canada va instala stații în British Columbia, Alberta, Ontario și Quebec. Compania nu a specificat un program exact sau plan de investiții care să ne arate când vor fi gata aceste stații.

Volkswagen se pregătește să introducă vehiculul său I.D. Crozz electric în America de Nord în anul 2019. Șoferii vor plăti pentru încărcarea prin intermediul rețelei Electrify America (cu excepția cazului în care producătorii au convenit să achite încărcările pentru proprietarii mașinilor lor), iar aparatele acceptă carduri de credit.

Piața canadiană de vehicule electrice este una în continuă creștere, creând o nevoie tot mai accentuată de încărcare rapidă, comfortabilă și disponibilă în locații cheie, spune Daniel Weissland, președinte și CEO al Volkswagen Group Canada.

https://www.greencarreports.com/news/1117807_vw-electric-charger-network-spreads-to-canada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 60