Rezervări epuizate la primul restaurant pe care Cheetos îl va deschide la New York

Restaurantul tematic dedicat popularului snacks Cheetos, care va fi inaugurat luna aceasta la New York având-o ca bucătar șef pe Anne Burrell, și-a epuizat toate rezervările la câteva ore de la anunțul deschiderii acestui local, relatează joi EFE.

”The Spotted Cheetah”, efemerul restaurant dedicat popularelor snacks-urilor cu gust de brânză, și-a completat toate locurile pentru cele trei zile din august în care va fi deschis publicului într-o locație din Big Apple.

Anunțul, lansat marți de compania Frito-Lay, proprietara mărcii Cheetos, a făcut ca numărul maxim de rezervări disponibile pentru a lua masa la acest restaurant să se termine în câteva ore și să crească numărul solicitărilor de înscriere pe lista de așteptare.

Snack-ul de culoare portocalie va fi ingredientul vedetă al restaurantului, iar meniul va fi realizat de mediatizata chef Anne Burrell. “M-am distrat copios elaborând meniul special și unic pentru primul restaurant de Cheetos (…). De abia aștept să văd reacțiile clienților!”, a declarat populara chef.

Între 15 și 17 august, cei norocoși și iubitori ai acestor “pufuleți” portocalii vor putea degusta aperitivul, mâncarea principală și desertul, toate elaborate pe bază de Cheetos, la prețul de între 8 și 22 de dolari felul de mâncare.

Ca aperitiv Burrell propune, de exemplu, chifteluțe de Cheetos, urmat de felul principal, pui milanez cu garnitură de Cheetos, iar pentru amatorii de dulce, un cheesecake cu blat crocant din Cheetos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6