Rheinmetall primește o comandă mare

PR-Image-SkyshieldAceastă comandă va aduce venituri substanțiale pentru concernul ce este parte al indicelui german bursier, MDax. Comanda are o valoare de sute de milioane, iar concernul de la Düsseldorf nu a dorit să ofere informații cu privire la generosul cumpărător de arme supermoderne.

Concernul de livrare și producție armament a primit o comandă mare de tehnică militară. După cum raportează divizia militară a companiei, este vorba despre un client internațional care dorește să își sporească capacitățile de apărare aeriană cu echipamente militare din Germania. Volumul comenzii atinge 390 de milioane de euro, iar livrarea ar trebui să aibe loc între 2017 și 2020.

Rheinmetall nu a dorit să menționeze cine stă în spatele acestei comenzi majore. Din punct de vedere tehnic, este vorba despre echiparea cu sisteme de apărare aeriană de tip Skyguard. Acest sistem de apărare pe bază de dispozitive radar reprezintă o parte esențială a unui sistem de apărare modern.

Sistemele Skyguard servesc la protecția instalațiilor militare, a facilităților de mare valoare și a infrastructurii de importanță majoră. Armele de apărare au fost proiectate potrivit celor de la Rheinmetall pentru doborârea mai rapidă a unor obiective mici aflate la distanță mică sau medie.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Rheinmetall-faehrt-Grossauftrag-ein-article16912651.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =