Riscuri pe care trebuie sa ţi le asumi pentru a deveni curajos

stdujebajc

Întreabă o persoană de succes și o să-ți spună că, cheia succesului este sa fii dispus să îţi asumi riscuri, iar atunci când planurile merg prost, să înveți lecțiile și să mergi mai departe.

Pentru a te ajuta să îţi găseşti curajul la locul de muncă și în viață, aici sunt patru riscuri care îţi vor deschide ușa pentru a realiza mai mult din ceea ce îţi doreşti:

  1. Riscul confruntărilor: Fii curajos în conversațiile tale.

Cele mai importante conversatii sunt adesea cel mai incomode. Acesta este motivul pentru care le evităm prea des. Oamenilor s-ar putea să nu le placă întotdeauna ceea ce le spui, dar vor respecta întotdeauna curajul cu care o faci.

  1. Riscul greşelii: Fii decisiv în ciuda incertitudinii tale.

Uneori trebuie să riști să faci ceva mai puțin decât perfect pentru a fi pur si simplu făcut sau să găseşti o modalitate mai bună de a face lucrurile mai bine decât înainte. Uită-te la imaginea de ansamblu și întreaba-te dacă evitând greşelile faci de fapt cuiva un deserviciu, tu esti cel mai important.

  1. Riscul renunţării: Acceptă schimbarea, cu toate că este înconfortabilă.

Uneori, cel mai curajos lucru pe care îl putem face este să învăţăm lecțiile și să mergem mai departe. Schimbarea, chiar și în bine, nu este niciodată ușoară. Dar, lasandu-te pradă fricii, vei stagna şi vei acumula mai mult stres pe termen lung.

  1. Riscul respingerii: Întreba-te ce vrei cu adevărat.

Numai atunci când îţi asumi riscul respingerii poți avea șansa de a obține ceea ce vrei cu adevărat. Sigur, s-ar putea să nu obții întotdeauna ceea ce ceri, dar presupunând că oamenii îţi pot citi gandurile este o rețetă pentru frustrare și resentimente.

http://www.success.com/videos/youtube/4-risks-you-need-to-take-to-find-your-courage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 4