Ritter Sport nu se joaca atunci cand vorbim de calitate

ritter-sport-test-540x304

Stiftung Warentest pierde definitiv versus Ritter Sport
Autoritatea de testare a produselor a pretins că producătorul de ciocolată Ritter Sport folosește în produsele sale arome artificiale. Această înfrângere reprezintă o lovitură puternică pentru autoritate.

Judecătorul de la Tribunalul Regional Superior din Munchen a confirmat informația, Stiftung Warentest a făcut afirmații false despre ciocolata Ritter Sport. Instanța a respins marți acuzația testerilor de produse. Astfel organizația de protecție a consumatorilor nu mai poate pretinde că Ritter a folosit pentru ciocolata sa o aromă artificială de vanilie în loc de una naturală.

Stiftung Warentest a acordat anul trecut în luna noiembrie o notă înșelătoare producătorului de ciocolată. Motivul pentru acest lucru a fost că după analize amănunțite testul a identificat o aromă de vanilie de proveniență chimică ce este utilizată în locul aromei naturale de vanilie promise.

Această afirmație a determinat Ritter să se adreseze instanței. Prin ordin judecătoresc, compania a obținut obligația ca Stiftung Warentest să nu mai utilizeze această afirmație. Potrivit judecătorului de la Înalta Curte, decizia rămâne definitivă.

http://www.zeit.de/wirtschaft/unternehmen/2014-09/stiftung-warentest-ritter-sport-urteil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 61