IN ROATA AVIONULUI

_74352830_74351694IN ROATA AVIONULUI

A calatorit cinci ore ascuns in roata unui avion

Un adolescent din America, in varsta de 16 ani, a supravietuit miraculos, unui zbor de cinci ore ascuns la roata unui avion. Zborul avand traseul California- Hawaii. Un purtator de cuvant al Hawaiian Airlines a declarat ca personalul a observat baiatul dupa ce avionul aterizase duminica dimineata in Hawaii.

Baiatul a fost raportat ca a fugit de acasa, iar pentru a ajunge la avion a sarit gardul aeroportului San Jose. In urma expetizei medicale, starea baiatului este stabila. „ Preocuparea noastra este in momentul de fata, bunastarea baiatului, care este extrem de norocos ca a supravietuit”, spun cei de la Hawaiian Airelines. Miraculos este faptul, ca acesta a rezistat lipsei de oxigen si temperaturii de inghet, deoarece avionul a urcat pana la 12 mii de metri, cu toate acesta purtatorul de cuvant Airelines, Simon, mentioneaza ca baiatul a fost inconstient in cea mai mare parte a calatoriei.
Din anul 1947, 100 de pasageri au incercat aceasi metoda de a urca in avion, aproximativ trei sferturi, gasindu-si astfel sfarsitul.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-27100395

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 57