ROBERTO CAVALI ISI VINDE PARTI DIN AFACERE

roberto-cavalli

Roberto Cavalli si-ar putea vinde participația, la Investcorp din Bahrain
Designerul italian Roberto Cavalli, producatorul de rochii de mătase în valoare de 1.645 dolari, discuta cu o firmă de investiții din Gulf, Investcorp pentru a-i vinde participatia cu marca sa de moda. Discuțiile dintre Cavalli și Investcorp, care a fost un pretendent, în trecut pentru o participatie de 20 %, în Versace și Gucci, sunt într-un stadiu preliminar, o sursă anonimă a declarat pentru Reuters .

Cu sediul în Bahrain, Investcorp are în vedere să efectueze o analiză detaliată a firmei Cavalli.  Însă, potrivit declaratiilor date de analisti si bancheri, firma Cavalli ar putea cere o sumă de 450 milioane de euro, pentru vânzarea părţii sale.
În februarie, firma italiană Gianni Versace, casa de moda care o au pe Lady Gaga în campania de publicitate, a vandut o participatie de 20 % la US Blackstone într- o afacere în valoare de 1 miliard de euro. Versace a declarat că Blackstone va infuza € 150 milioane, capital nou în casa de design și va achiziționa, de asemenea, acțiuni în valoare de € 60 milioane de la compania GIVI Holding.

http://www.ibtimes.co.uk/italys-roberto-cavalli-could-sell-stake-bahrains-investcorp-1450098

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 25