ROBIN HOOD DE LI

  • Costner_1635347iPoliția după Robin Hood

Baia de sânge din parcarea subterană a unei bănci private a zdruncinat centrul financiar Lichtenstein. La o zi după atacul asupra unui manager de bancă, poliția încă îl mai caută pe făptaș.

 

Poliția încă mai caută suspectul care a împușcat mortal un manager de bancă în Lichtenstein. Pentru a spori șansele de identificare ale suspectului se folosesc câini dresați și un elicopter cu aparat de fotografiat termic. Informațiile au fost oferite de purtătorul de cuvânt al autorităților. În plus, scafandri îl caută de-a lungul râului Rin. De asemenea, printre principalii suspecți se numără și fostul manager de fonduri și inventatorul Jürgen Hermann, existând o rivalitate între el și victimă.

 

Ofițerii de poliție din țările vecine Elveția și Austria își sprijină colegii din Lichtenstein în căutările lor. Hermann l-ar fi împușcat în cap luni, la primele ore ale dimineții într-o parcare din ținutul Balzers, nu departe de Vaduz, pe managerul Frick, în vârstă de 48 de ani.

 

Mașina suspectului a fost găsită la câteva ore după crimă în apropierea barajului Rin. Ancheta a luat diferite direcții, conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al poliției. S-a presupun, de asemenea, că făptașul s-ar fi aruncat în râul Rin. Suspectul, sub porecla de “Robin Hood de Lichtenstein” a purtat de ceva vreme acțiuni verbale și juridice împotriva bancherilor, pe care i-a făcut responsabili de eșecul său ca manager de fond.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Polizei-fahndet-nach-Robin-Hood-article12620026.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =