ROBOTI GOOGLE

 

  • 3-format3Google vrea să construiască roboți

Google a achiziționat într-un timp scurt șapte companii specializate în dezvoltare de roboți. Împreună cu Andy Rubin, compania producătoare a sistemului de operare Android se plasează pe prima poziție a proiectului. Și are la dispoziție o perioadă limită de 10 ani.

Google are în vedere construcția unui robot. New York Times a publicat informații despre aceste planuri. Pentru asta au stat de vorbă cu omul responsabil de dezvoltarea roboților, Andy Rubin. Ruby este un om important la Google. El a dezvoltat sistemul de operare Android, cel mai folosit sistem de operare pentru Smartphone la ora actuală în lume. Google a preluat firma Rubin pentru 50 milioane de dolari în 2005, iar achiziția a fost menționată “Cea mai bună afacere a tuturor timpurilor”. Au apărut inițial multe speculații atunci când s-a anunțat că Rubin Android va avea permisiunea de a lucra la un “proiect secret”. Google opereaz[ mai multe astfel de proiecte secrete, sub numele de “Moonshot”.

Rubin, în discuția sa cu cei de la New York Times nu a oferit însă foarte multe detalii. Google a cumpărat șapte companii tehnologice în ultimele șase luni pentru a construi acest robot. Firmele au sedii atât în SUA, cât și în Japonia. Intervalul de timp în care Rubin îsi propune să reușească acest lucru este de 10 ani, lipsește încă multă muncă pentru experimente și descoperiri științifice, în special în domeniul tehnologiei senzorilor.

————————————————————————————————————————————————————————————-

smiley-face

 ………………….un tanar isi gaseste o prietena pe google……

O mama:
“Tinere, mi-ai promis ca imi aduci fiica la 10 seara, dar acum e 3 dimineata si aceasta nici nu e fiica mea…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 58