Rocket Internet nu este o minune

samwer

Rocket Internet nu este o minune
Rezultatele financiare semestriale sunt prea puțin transparente, iar pierderile sunt groznice. La prima vedere, investitorii ar trebui să își țină mâinile departe de Rocket Internet pentru că are probleme. Cererea pentru noi acțiuni este încă mare.

Start-up-ul Rocket Internet va aduce cel mai mare IPO din Germania în acest an. Aproape 1,5 miliarde de euro va aduna compania. Astfel că, compania fraților Samwer a atins un rating de până la 6,2 miliarde de euro ceea ce depășește, să zicem, valorile DAX ale Lufthansa, Lanxess sau K+S.

Este un pariu pentru viitor, să atragă potențiali investitori. Activitatea Rocket Internet este încă la început, după cum declară CEO-ul Oliver Samwer la o conferință de presă cu privire la listarea bursieră planificată. Întrebat dacă acțiunile sunt de asemenea potrivite pentru investitorii privați, acesta a evitat întrebarea. Sunt potrivite pentru investitorii cu un orizont de investiții pe termen foarte lung.

Oportunități de afaceri fără limită: Rocket Internet a devenit nimic mai puțin decât cea mai mare platformă de internet din lume din afara Chinei și Statelor Unite ale Americii. Alibaba-ul piețelor emergente, ca să spunem așa. Pentru că oricum compania s-a orientat tocmai spre piețele emergente.

Prezentă în 116 țări, înființată în anul 2007, Rocket Internet deține peste 20 de modele de afaceri și peste 66 de branduri de consum. Rocket Internet este diversificată, iar riscul este răspândit. Dacă există probleme în anumite zone, acestea pot fi compensate prin alte zone.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Rocket-Internet-ist-kein-One-Hit-Wonder-article13671241.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 87 =