Rocket se transformă în societate pe acțiuni

44072554

Rocket se transformă în societate pe acțiuni
Incubatorul internet Rocket fondat de frații Samwer se repoziționează. Unul dintre fondatori va prelua funcția de director executiv. Iar compania continuă planurile pentru un IPO, incluzând aici și filiala Zalando.

Start-up-ul Rocket Internet de la Berlin este acum o companie publică și prin urmare are o nouă formă juridică. Un purtător de cuvânt a declarat că, compania a ales o formă juridică care să reprezinte aspirația lor la nivel global. Compania va continua să lucreze la a deveni cea mai mare platformă online din afara Statelor Unite și China.

În același timp, cofondatorul Oliver Samwer a fost numit CEO, a mai declarat purtătorul de cuvânt. Potrivit paginii web a consiliului, i se vor alătura de asemenea, Peter Kimpel și Alexander Kudlich.

Rocket Internet a fost fondată de către frații Marc, Oliver și Alexander Samwer în anul 2007. Acesta este în principal un așa-numit incubator al internetului, ce aduce la viață start-up-uri. Sub aripile Rocket s-a dezvoltat printre altele retailerul de modă Zalando. Gama de tranzacționare online se extinde acum cu companii precum Home24 sau Glossybox la furnizori de servicii financiare, precum intermediarii de credit Lendico sau Zencap.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Rocket-wandelt-sich-zur-Aktiengesellschaft-article13140981.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1