Rolex numită compania cu cea mai buna reputaţie din lume pentru 2016, depăşind Disney și Google

rolex

Rolex a depăşit o listă a companiilor cu cea mai bună reputatie din lume efectuată de Institutul de reputație, conform raportului anual Global RepTrak 100, publicat marți (22 martie 2016). Rolex s-a alăturat Walt Disney și Google, fiind companiile cu cea mai formidabilă reputaţie din lume. În funcție de percepția publicului pe șapte dimensiuni raționale cheie, Apple a fost, de asemenea, printre primele 10 firme cu cea mai bună reputaţie.

Compania a adunat mai mult de 240.000 de evaluări, în primul trimestru din 2016 din partea membrilor publicului larg în 15 țări pentru a măsura percepția publicului asupra companiilor bazate pe șapte dimensiuni: produse și servicii, inovație, locuri de muncă, guvernare, cetățenie, guvernare și performanță.

Conform Reputation Institute, consumatorii au identificat Rolex in fruntea diviziei de produse și servicii, iar Apple la inovație și conducere. Google a ocupat pozitia superioară a clasamentului din punct de vedere al performanței și a locurilor de muncă.

http://www.ibtimes.co.uk/rolex-named-worlds-most-reputable-company-2016-edging-out-disney-google-1551052

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 34