Rolling Stones, într-un nou turneu european

Aproximativ 82.000 de fani ai muzicii rock’n’roll au asistat sâmbătă seara, la Hamburg, la concertul de lansare a unui nou turneu european susținut de legendara formație The Rolling Stones, conform DPA.

Rockerii britanici, acum toți septuagenari, au susținut un concert de două ore și jumătate, în condițiile în care, de obicei, astfel de evenimente nu depășesc cu mult 90 de minute. Multe dintre hiturile formației au fost interpretate în cea de-a doua parte a spectacolului desfășurat în aer liber. Setlist-ul concertului a fost conceput ca un melanj între piesele mai vechi ale formației și piesele blues de pe ultimul album “Blue & Lonesome”.

Solistul formației, Mick Jagger, 74 de ani, a avut o prezență scenică plină de energie frenetică, în nota sa obișnuită și a încercat să comunice și în limba germană cu fanii.

Ultima piesă a concertului a fost superhitul “Satisfaction”, iar la bis formația a interpretat “Gimme Shelter” și “Jumping Jack Flash”.

Noul turneu european al formației The Rolling Stones cuprinde 13 concerte în 9 țări europene. Epilogul turneului va avea loc la Paris, la 25 octombrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 4