ROMCOM

ROMCOM LA BUSINESSDAYS

Binecunoscutul centru elvetian de afaceri ROMCOM,in calitate de partener principal la BUSINESS DAYS in 3-4 aprilie la RAMADA ORADEA,ne invita intr-un mod original si pragmatic sa trimitem executivii din companiile noastre la acest eveniment cu o serie de avntaje ce va sunt detailate in atach.Separat,aveti si oprezentare video, intr-un spot ce ilputeti deschide aci:

ATACH:

Care este stirea pe care noi consideram ca vrem sa o stii?
Oradea va fi gazda celui mai important eveniment de business din Romania, ajuns la a 10-a editie.
ROMCOM (partener principal) te invita sa iei parte in perioada 3-4 Aprilie 2013 la Hotel Ramada , la Oradea Business Days. Deasemenea iti oferim:
un discount de 15%, discountul se ofera prin introducerea codului ROMCOM15 in campul de cupon de reducere din fisa de inscriere. Discountul este valabil pentru orice tip de acces.
tichetele de acces sunt de tipul „multipass” si permit accesul mai multor persoane pe baza aceluiasi badge, nu simultan.
Ce se intampla?
Vor avea loc conferinte cu speakeri precum Marius Ghenea, Octavian Pantis si alti 60, workshop-uri (dezvoltarea abilitatilor manageriale si antreprenoriale) si networking.
Si pentru ca o poza „face mai mult decat o mie de cuvinte”, noi iti oferim un film: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yKMeaIYPmMs
Pentru mai multe informatii despre participare si inscriere: http://oradea.businessdays.ro/ sau la adresa de e-mail: andreea.gruie@romcom.ro, (0769236243), teodora.chifor@romcom.ro (0740015039).

Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 15