Rosneft incepe sa sufere

34804570

Compania de petrol rusească are nevoie de ajutor financiar
Compania petrolieră de stat rusă Rosneft este în primejdie, potrivit unui raport din presă. Ceo-ul Sechin a cerut guvernului rus miliarde ca ajutor financiar. Dacă va fi primit este însă discutabil.

Din cauza sancțiunilor din occident, compania rusă petrolieră de stat Rosneft a cerut, potrivit unui raport din presa rusă, miliarde ca ajutor financiar. CEO-ul Igor Sechin a sugerat că fondul de stat rus ar trebui să cumpere obligațiuni Rosneft, după cum raportează ziarul rus de afaceri Vedomosti, citând surse guvernamentale.

Astfel există o scrisoare pentru primul ministru Dmitri Medvedev pentru a se lua în considerare propunerea. Lucrarea propusă de Sechin se referă la 1,5 triliarde de ruble (31 miliarde de euro). Cu toate acestea, cei mai mulți bani au fost investite deja de fondul suveran în alte proiecte. Este puțin probabil ca Medvedev să sprijine planul. Un oficial a respins propunerea pe motiv că ar fi îngrozitoare. Rosneft a refuzat să comenteze.

Suma corespunde exact datoriei Rosneft de la jumătatea anului. Compania are pretenții în acest an la 440 de miliarde și apoi la 626 de miliarde de ruble în anul 2015. Rosneft reprezintă cea mai mare companie petrolieră din țară.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Russischer-Oelkonzern-braucht-Finanzhilfe-article13421026.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =