Royal Enfield, cele mai vechi brand de motociclete din lume se extinde în Anglia

royal-enfield-motorcycles

Royal Enfield se extinde în Anglia

Brandul Royal Enfield deschide o nouă facilitate de producție în Leicestershire, un comitat în Anglia, cu scopul de a satisface cererea la nivel mondial. Compania a declarat ca va cheltui 5 miliarde de rupii indiene ( 70 milioane de euro) pentru planurile de extindere, inclusiv construirea a două noi centre tehnologice, care urmează să fie amplasate în orașul sud-indian Chennai și în Marea Britanie până la sfârșitul anului 2015.

Royal Enfield, cele mai vechi brand de motociclete din lume, a fost lansat în Anglia în 1901, dar producția aici s-a încheiat în 1970. Cu toate acestea, partenerul său indian a înregistrat o creștere semnificativă.

În 2014, compania a vandut mai mult de 300.000 de unităţi, iar în 2015 intenționează să vândă un total de 450.000 de unități. Veniturile companiei au crescut la un record de 30 de miliarde de rupii în 2014.

Tot anul trecut, Royal Enfield a fost cea mai bine vandută motocicletă de dimensiuni mici de pe tot globul în 2014, depăşind popularele Harley-Davidson în vânzări.

În ianuarie, când președintele american Barack Obama a vizitat India ca invitat special de Ziua Republicii, și-a exprimat admirația pentru biciclete Bullet Royal Enfield care au fost utilizate pentru cascadoriile din timpul paradei.

http://www.ibtimes.co.uk/indias-iconic-motorcycle-brand-royal-enfield-open-factory-leicestershire-1488461

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 8