royal mail creste

 

_75018875_75018874

Royal Mail raportează o creştere a profitului
Royal Mail a raportat o crestere de 12 % a profitului anual de operare la valoarea de, 671milioane de lire, faţă de 598milioane de lire cu un an în urmă. Vanzarile au crescut cu 2 % în acesta an, la 9.46 miliarde de lire, de la £ 9.15 miliarde lire, cu un an anterior. Serviciul pentru livrări de colete Royal Mail a preluat, de asemenea, afacerile cu scrisori pentru a deveni, pentru prima dată, cel mai mare contribuabil la venituri.

Veniturile din activitatea livrarilor de colete au crescut cu 7 % . Dar volumele de livrare colete au fost stabile în acest an, în timp ce activitatea cu scrisori a scăzut cu 4%. Royal Mail s-a confruntat, pe parcursul anului trecut cu o concurență intensă în serviciul de livrare colete, o dată cu explozia de cumpărături on-line.

Royal Mail a cerut regulatorului în comunicații, Ofcom, să efectueze o revizuire completă a serviciilor de livrare directă din Marea Britanie. Aceste servicii includ livrarea poștală, cum ar fi carduri bancare, extrase de cont și documente de asigurare printre altele, au fost deschise concurenței. Cu toate acestea, Ofcom a respins apelul Royal Mail pentru o revizuire. Un purtator de cuvant, Ofcom a declarat : ” Noi nu credem că există în prezent o amenințare la adresa sustenabilității financiare a serviciului poștal universal. Ofcom ține piața în curs de revizuire aproape constant, examinarea viitoarelor planuri de afaceri ale operatorilor. Avem datoria de a asigura serviciul universal, iar dacă vom identifica orice amenințare avem puterea să intervenim.”

În ceea ce privesc planurile de viitor, miercuri, Royal Mail a anuntat că va introduce serviciul duminical de livrare şi ridicare a coletelor, ca răspuns la cererea tot mai mare pentru produsele comandate on-line, iar în această vară se va deschide circa 100 de birouri postale în după-amiezele de duminică.

http://www.bbc.com/news/business-27514531

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 90