RTL Group dă avânt pentru Bertelsmann

corporate-center-guetersloh

RTL Group dă avânt pentru Bertelsmann

Televiziunea rămâne cea mai importantă sursă de profit pentru Bertelesmann: RTL Group aduce pentru cel mai mare concern media din Europa mai mulți bani decât toate celelalte afaceri la un loc. Șeful Bertelsmann, Thomas Rabe, setează acum noi obiective.

Concernul media Bertelsmann setează acum noi obiective de profit pentru anul următor, după ce prima jumătate a acestui an a fost peste așteptări. Compania din Gütersloh a marcat profit în primele șase luni, în ciuda scumpelor restructurări de la Gruner + Jahr (“Stern”, ”Geo”, ”Capital”) și a filialei Be Printers. Profitul a fost adus de afacerile în creștere de la RTL Group și grupul de distribuție cărți Penguin Random House. Parte din RTL Group este de asemenea grupul de media RTL prin canale precum RTL, RTL II, RTL Interactive și televiziunea n-tv precum și n-tv.de.

Prognoza pentru anul în curs a putut fi confirmată de șeful Bertelsmann, Thomas Rabe. Pentru a doua jumătate a anului sunt așteptate creșteri suplimentare. Rezultatul concernului va fi sporit semnificativ în direcția unui miliard de euro, a anunțat Rabe cu privire la bilanțul de pe jumătate de an. Pe tot anul 2014 Bertelsmann a câștigat 573 milioane de euro. Pe drumul către noi obiective Rabe vrea, printre altele, să extindă activitățile Bertelesmann din domeniul educației.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/RTL-Group-schiebt-Bertelsmann-an-article15827001.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 54