Rupert Murdoch predă conducerea către fiu

328D980028DC5532

Rupert Murdoch predă conducerea către fiu

Bătrânul se retrage, fiul preia: La concernul media 21st Century Fox, mogulul Rupert Murdoch predă ștafeta către James și Lachlan. În anunțul oficial, Rupert, în vârstă de 84 de ani, vorbește despre creșterea companiei și își laudă urmașii.

Mogulul media Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, se retrage de la vârful concernului 21st Century Fox. Consiliul de supraveghere are un plan pentru succesiunea de la vârful companiei, în care Murdoch să predea postul de director executiv către fiul său în vârstă de 42 de ani, James. Succesiunea de la vârful concernului a fost făcută publică deja de săptămâna trecută printr-un raport media.

Rupert Murdoch vrea să rămână președinte executiv al consiliului de administrație, iar fiul său Lachlan în vârstă de 43 de ani ar trebui să devină președinte adjunct în consiliul de administrație de la 21st Century Fox.

A fost mereu prioritatea lor să se asigure de o conducere stabilă și pe termen lung pentru companie și cu aceste numiri acest obiectiv poate fi atins, a declarat Rupert Murdoch într-o conferință de presă a grupului. El a plătit tribut către abilitățile fiilor săi și a spus că împreună cu acționarii și partenerii vor fi capabili să ajute compania să crească din nou.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Rupert-Murdoch-uebergibt-Zepter-an-Sohn-article15314606.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1