Rusia da bani ca sa nu piarda dreptul de a organiza CUPA MONDIALA FIFA

images

Rusia oferă 150 milioane de dolari in subvenţii de infrastructură pentru Cupa Mondială

Pe fondul sanctiunilor internationalae si de teama pierderii dreptului de a organiza CUPA MONDIALA, guvernul rus a dat unda verde pentru un nou set de norme privind subvenționarea construcțiilor de stadioane și alte infrastructuri pentru Cupa Mondială FIFA, care va avea loc în țară în 2018.01-view-from-the-air
Prim-ministrul Dmitri Medvedev a semnat acordul care prezintă modul în care guvernul va sprijini regiunile din Rusia care găzduiesc jocurile prin oferirea de subvenții în valoare de 150 milioane de dolari ( 112 milioane de euro).

Luzhniki-Stadium-006

Deși unele locuri sunt în grafic pentru finalizare, altele au scăzut cu mult înainte ca Rusia să se pregateasca pentru a găzdui turneul fotbalului.

RussiaStadium

 

Este de aşteptat ca Rusia să cheltuiască aproximativ 20 de miliarde de dolari pentru a se pregăti corespunzător pentru competiție, cu noi stadioane, hoteluri și facilități de instruire.

sport-012

 

Jumătate din această sumă va provenii de la bugetele de stat regionale cu cealaltă parte provenind de la investitorii privați. Rusia a primit recenzii mixte pentru găzduirea Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, în ciuda faptului că a cheltuit peste 50 de miliarde de dolari pentru concurs la inceputul acestui an.

world-cup-fans-stadium-lodu20zz

 

http://www.ibtimes.co.uk/russia-offers-150m-world-cup-infrastructure-subsidies-1460303

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 63