RUSIA SPIONEAZA

  • obama-putinRusia spionează companii

Spionajul concurenței: Hackeri ruși sunt suspecți de au fi spionat companii din SUA, Europa și Asia. Aceștia se presupune că au furat informații importante de la companii. De asemenea, se presupune că guvernul este în spatele acestor acțiuni. Reuters a raportat că guvernul rus a dispus spionajul a sute de companii asiatice, europene și americane, citând firma americană de securitate cibernetică, Crowd Strike.

 

Potrivit informațiilor, afectate sunt companii de tehnologie, energie, de construcții, firme de securitate privată și agenții guvernamentale. Crowd Strike a observat că hackeri au furat de la anumite grupuri proprietate intelectuală de valoare, potrivit raportului. Detaliile tehnice și alegerea companiilor de la care s-au furat informații par să fie dovezi ale faptului că în spatela acestor acțiuni de spionaj industrial se află guvernul rus.

 

Acțiunile sunt în mod evident în interesul guvernului rus, care dorește să sprijine propria economie în industriile sale cheie. Este prima dată când Rusia este adusă în atenție pentru spionaj industrial pe Internet. Rusia nu a oferit declarații cu privire la aceste acuzații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 24