Rusia vrea să investigheze aterizarea pe lună

RTXFC62

Rusia vrea să investigheze aterizarea pe lună

Este atât de absurd pe cum sună: Un oficial rus a propus să se ia în vizor seria aterizărilor pe lună. El vrea să determine ce s-a întâmplat cu înregistrările originale și cu bucățile de rocă ce au fost aduse de pe lună. Totul este evident o formă de provocare.

Un purtător de cuvânt al procuraturii de stat ruse, SKR, a propus să se ia în vizor seria debarcărilor pe lună ale americanilor din perioada 1969-1972  printr-o procedură de examinare mai atent controlată.

Într-o coloană a ziarului rus Izvestia, care este tradusă din Moscow Times, Vladimir Putin se îndoiește de faptul că americanii ar fi aterizat vreodată pe lună. El cere o anchetă pentru a se determina ce s-a întâmplat cu înregistrările originale ale aterizării pe lună ale Apollo 11 din anul 1969. El vrea de asemenea să afle unde au dispărut bucățile de rocă lunară, pe care SUA le-a adunat la mai multele misiuni lunare și pe care le-a adus pe Terra.

Markin scrie cu privire la datele Moscow Times că nu se neagă faptul că ar fi zburat spre lună ci faptul că ar fi făcut acest lucru și ar fi realizat doar o singură filmare despre ea. Dar toate aceste artefacte științifice sau culturale sunt o parte din patrimoniul umanității, iar dispariția lor fără de urmă este pierderea tuturor. O anchetă ar putea arăta ce s-a întâmplat, se mai spune.

http://www.n-tv.de/wissen/Russland-will-Mondlandung-untersuchen-article15346566.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 72