Ryanair creşte prognoza de profit, după un al doilea trimestru dublu profitabil

 

_73829460_016031457-1

Ryanair creşte prognoza de profit, după un al doilea trimestru dublu profitabil
Compania aeriană low-cost Ryanair şi-a ridicat estimările anuale de profit după ce a înregistrat un venit net dublu pentru cele trei luni până în iunie.

Profitul pentru al doilea trimestru a crescut la 197 de milioane de euro, comparativ cu 78 milioane de euro, cu un an mai devreme, a declarat compania.
Directorul financiar, Howard Millar a declarat: “Am adus o mulțime de îmbunătățire serviciilor, în ultimele șase sau șapte luni,iar acum vedem beneficiile”.

Anunţul de creșterea vine după avertismentele de profit ale rivalilor Air France-KLM si Lufthansa. Ryanair, care este cea mai mare companie low-cost din Europa.
Compania aeriană şi-a ridicat previziunile de profit pentru anul 2015, până în martie, între 620 milioane de euro la 650 de milioane de euro, de la o gamă anterior estimat de 580 milioane de euro la 620 milioane de euro. Ryanair a menţionat, de asemenea, că intenționează să crească puternic capacitatea în această iarnă, cu 8%, și să construiască rute de afaceri favorabile intreprinderilor.
http://www.bbc.com/news/business-28520405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 24