Ryanair oferă pentru prima dată clasa business

 

50579161

Ryanair oferă pentru prima dată clasa business
Compania aeriană irlandeză low-cost Ryanair luptă de multă vreme cu clienții nemulțumiți și prin urmare aduce reforme suplimentare. Compania aeriană irlandeză încearcă să câștige din nou teren prin introducerea clasei business. Iar clienții se așteaptă la servicii mai bune.

Într-un efort de a-și îmbunătăți vizibilitatea, compania aeriană low-cost Ryanair își începe noua oferta de servicii de zbor business class. Compania aeriană a anunțat că serviciul lor Business Plus oferă clienților posibilitatea de bilete flexibile, mai mult loc de bagaje, îmbarcare express și locuri premium, ca la carte. Potrivit Ryanair, peste un sfert din clienții actuali ai companiei efectuează călătorii de afaceri. Biletele de la clasa business vor fi disponibile de la doar 70 euro.

Directorul de marketing Kenny Jacobs a declarat pentru ziarul britanic The Guardian că pentru companii oferta este foarte avantajoasă în cazul călătoriilor. Jacobs a mai spus că, compania sa, răspunde astfel plângerilor din partea clienților cu privire la serviciile oferite. De asemenea, el a mai declarat că, constinuă să existe din partea lor o dorință de a consolida angajamentul față de clienți de a oferi satisfacție acestora.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ryanair-bietet-erstmals-Business-Class-an-article13495906.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 59