Ryanair vrea să devină mai ieftină și să crească

RTR4YVSX

Ryanair vrea să devină mai ieftină și să crească

Prețurile ieftine la gaz aduc un trimestru de vis pentru Ryanair și 25% mai mult profit. Dar chiar și pasagerii profită de costurile reduse. Astfel că operatorul irlandez low-cost planifică extinderea cotei sale de piață.

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, Ryanair, vrea după creșterile semnificative ale afacerile din primăvară să câștige în continuare cotă de piață prin reduceri suplimentare de costuri. În trimestrul trecut vânzările au crescut comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent cu 10% până la 1,65 miliarde de euro, iar profitul s-a majorat cu un sfert la 245 de milioane de euro, după cum a anunțat operatorul irlandez.

Costurile reduse datorate reducerii prețurilor la combustibili au afectat pozitiv rezultatul. Clienții au profitat de pe urma acestor reduceri, sub forma unor bilete la prețuri avantajoase.

La iarnă Ryanair, care este cea mai mare companie aeriană individuală din Europa din punct de vedere al numărului de pasageri, va scădea din nou prețurile în mod semnificativ și se așteaptă să bată concurența. Ryanair și rivalul low-cost Easyjet fac viață grea numelor consacrate precum Lufthansa sau Air France-KLM, pentru că acestea operează prin intermediul unor costuri mult mai reduse și sunt astfel mai flexibile.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ryanair-will-noch-billiger-werden-und-wachsen-article15597596.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 21