SALARII COLOSALE

  • Samsung Presents New ProductsȘeful Samsung câștigă bine

Liderul mondial al pieței de smartphone-uri și-a adjudecat de multă vreme poziția. Iar această poziție se traduce în venituri colosale, care se traduc la rândul lor în salarii colosale pentru manageri. Managerii de top ai diviziei de telefoane mobile de la Samsung au câștigat în 2013 mai mult decât CEO-ul Apple, Tim Cook.

 

Șeful diviziei de telefoane mobile de la Samsung, JK Shin a câștigat anul trecut 5,8 milioane de dolari. Prin urmare salariul său este semnificativ mai mare decât al șefului rivalei Apple, Tim Cook. Iar această informație reiese din statul de plată al managerilor de top Samsung, ce a fost făcut public pentru prima dată, la cererea presei.

 

Shin se află în fruntea diviziei de comunicații mobile din anul 2009 și a fost responsabil pentru introducerea seriei Galaxy, serie de mare succes pentru compania coreeană. Nu în ultimul rând cu aceste dipozitive Samsung a reușit să rupă supremația iPhone și a urcat ca lider pe piața mondială.

 

Dispozitivele din gama Galaxy sunt de asemenea în proces pentru un brevet de invenție al Apple, acțiune ce s-a transformat într-un adevărat spectacol între Apple și Samsung. În această săptămână a început în California, SUA un alt proces important. Apple acuză Samsung de încălcarea a cinci brevete. Este vorba despre ideile de operare a telefonului mobil prin gesturi sau mișcări ale degetelor care duc la deblocarea telefonului mobil sau efectuarea unui apel.

 

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/chef-von-samsungs-handy-sparte-verdient-mehr-als-apple-boss-tim-cook-a-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 9 =