SALARII MAI MARI

 

  • 357227899Șeful angajatorilor britanici solicită salarii mai mari

În cuvinte neobișnuit de dure, cel mai important lobbyst corporativ din Marea Britanie cere ca, companiile să plătească salariaților mai mulți bani. Există prea mulți oameni care lucrează pe salarul minim.Nu este surprinzător faptul că sindicaliștii cer salarii mai mari. În Marea Britanie, cu toate acestea, a devenit un punct important în prezent și pentru președintele asociației principalilor angajatori.

Acesta a acuzat 240.000 de companii britanice că practică salarul minim față de mare parte din angajații lor. În discursul său de Anul Nou din această zi de luni, el a cerut ca firmele care se bucură de efectele redresării economice golbale sau naționale să facă acest lucru simțit și pentru angajații lor. El dorește ca acest lucru să se aplice în special pentru angajații cu salarii mici.

El dorește să determine companiile să se asigure de faptul că roadele revenirii economiei se resimt și în cazul angajaților. El spune că nu este momentul ca, companiile să se culce pe o ureche, în ciuda senelor de revenire economică. Una din marile provocări ale economiei va fi să ofere mai mulți bani, mai multe beneficii și oportunități și pentru angajați.

 

Ca de obicei, CBI (Confederația Industriei Britanice) a solicitat de Anul Nou scăderea taxelor și alte reduceri de costuri pentru întreprinderi. Dar anul acesta, consumul va înregistra un declin, cu toate acestea, ca urmare a crizei financiare, efectele acesteia reflectându-se în standardele de trai ale multor britanici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 21 = 23