SALE, SALE..-:)

shopping-mall-saleSALE SALE SALE

Vânzările de soldare se pot efectua numai în cursul a două perioade pe an, cu o durata maxima de câte 45 de zile fiecare. Aceste perioade sunt: 15 ianuarie -15 aprilie inclusiv, pentru produsele de toamnă-iarnă şi 1 august – 31 octombrie inclusiv, pentru produsele de primăvară – vară.

Conform OG 99/2000, vânzările de soldare se pot efectua numai în cursul a două perioade pe an, cu o durata maxima de câte 45 de zile fiecare. Aceste perioade sunt: 15 ianuarie -15 aprilie inclusiv, pentru produsele de toamnă-iarnă şi 1 august – 31 octombrie inclusiv, pentru produsele de primăvară – vară. In principiu, cei care doresc să facă reduceri de soldare trebuie să depună o notificare la primărie cu cel puţin 15 zile înainte de începerea vânzării. Societăţile comerciale care nu notifică intervalul de soldare pot primi  amenzi contravenţionale cuprinse între 400-2000 lei.

                     La Primăria Oradea s-au depus notificări pentru reduceri de soldare de la  zece societăţi comerciale din Complexul Comercial Lotus Center ca H&M, Zara, Bershka, dar si Billa.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile

 

Intr-un mall in sezonul reducerilor daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul…Las-o in pace. Are gripa !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 29