Salesforce ajunge în zona de profit

RTR4C9KZ

Salesforce ajunge în zona de profit

Afacerile din Cloud se pare că merită. Vânzările cresc, iar Salesforce înregistrează din nou cifre pozitive. Într-o conferință telefonică șeful Salesforce Benioff a vorbit plin de bucurie.

Rivalul SAP, Salesforce, înregistrează din nou profit după șapte trimestre negative. Furnizorul de software tip cloud pentru companii a anunțat după închiderea bursei un profit net de 4,1 milioane de dolari, sau câte un cent pe fiecare acțiune, rezultatul fiind valabil pentru primul trimestru al acestui an. Vânzările au crescut cu 23% la 1,5 miliarde de dolari.

Pentru întregul an compania americană a ridicat prognoza pentru vânzări. Salesforce a depășit concurentul german SAP la afaceri cu servicii pentru clienți și suport, explică șeful companiei, Marc Benioff. Acesta spune că îi pare rău pentru rivalul german, glumind în cadrul conferinței telefonice.

Reacția de pe Bursa de la New York a fost de asemenea semnificativă: Acțiunile de la Salesforce au adunat în comerțul post-bursier 7,3 procente. Un posibil motiv pentru încrederea puternică a investitorilor este, conform rapoartelor mass media din SUA, faptul că, concernul software ar fi primit o ofertă concretă de preluare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Salesforce-erreicht-die-Gewinnzone-article15139496.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 64