Samsung dezvăluie data pentru premiera S7

thenextgalaxyDin weekend totul este clar: un leaker arată imagini de presă cu Galaxy S7 și S7 Edge, iar la scurtă vreme după, Samsung confirmă data de lansare pentru aceste dispozitive la Barcelona, oferind publicului și un prim clip de prezentare.

În afacerile cu smartphone-uri se pare că a devenit imposibil să se prevină scurgerea de informații către public înainte de lansarea noilor modele. Acest lucru se petrece în special în cazul dispozitivelor puternic cerute, precum iPhone sau smartphone-urile Galaxy de la Samsung, unde există zvonuri privind data de lansare sau designul viitoarelor dispozitive, cu săptămâni sau luni înainte de lansarea efectivă.

Zvonurile variază de la pur fanteziste, la unele foarte exacte. Nici Galaxy S7 nu este o excepție. La aceste multe scurgeri de informații au urmat în weekend primele imagini. La scurtă vreme apoi Samsung a dezvăluit și data exactă de lansare.

Este deja clar de multă vreme ce se aștepată la Galaxy S7, chiar dacă Samsung încă mai păstrează tăcerea cu privire la specificațiile exacte și designul noului său model de top. Dar mulțumită numeroaselor scurgeri de informații, acestea nu mai sunt de multă vreme un secret. S7 și S7 Edge se vor asemăna cu modelul S6 din punct de vedere vizual, ceea ce s-a confirmat prin ultimele imagini apărute în presă și de către specialistul în domeniu, Evan Blass, în weekend, la Venture Beat și prin intermediul Twitter.

Blass ar fi dezvăluit încă de la începutul lunii ianuarie detalii tehnice sau de design, precum carcasa rezistentă la apă sau existența unui slot de card microSD. De multă vreme este sigur și faptul că S7 și S7 Edge vor fi prezentate la Mobile World Congress în Barcelona la sfârșitul lunii februarie. În acest weekend a venit doar confirmarea pentru data exactă, iar aceasta va fi duminică, 21 februarie.

http://www.n-tv.de/technik/Samsung-verraet-Termin-fuer-S7-Premiere-article16902541.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =