Samsung lanseaza un telefon pentru banda foarte larga, doar in Coreea

 

SM-G900F-copper-GOLD-02

Samsung Galaxy S5 Prime
Samsung introduce în Coreea un nou smartphone de top, care a făcut obictul unor zvonuri și va purta numele de Galaxy S5 Prime. Procesorul va fi mai performant, iar ecranul va fi unul de înaltă rezoluție. Dispozitivul îndeplinește așteptările, dar cu toate acestea, reprezintă o dezamăgire.

De ceva timp se zvonește lansarea unui nou smartphone de top de la Samsung, cu specificații peste modelul S5. Iar acum Samsung confirmă aceste zvonuri. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 805, afișajul oferă 1440×2560 pixeli, rezoluție qHD, iar densitatea pixelilor este de 577 ppi. Iar din punct de vedere tehnic și optic, dispozitivul este în continuare foarte similar cu un Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 LTE-A a fost dezvăluit complet nespectaculos într-o conferință de presă, împreună cu dispozitivul tabletă Galaxy Tab S. Motivul pentru acesta este simplu. Dispozitivul va fi comercializat exclusiv în Coreea de Sud, iar acest lucru nu se va schimba ușor. Pentru că inițialele LTE-A vin de la LTE-Advanced, ce reprezintă o rețea de date de mare viteză cu lătimi de bandă mult peste LTE-ul convențional. O tehnologie care este disponibilă până acum doar în țara de origine Samsung, Australia și Elveția. În Germania, primele rețele de test ar putea fi lansate la Consumer Electronics International (IFA) din septembrie de la Berlin.

http://www.n-tv.de/technik/Samsung-enthuellt-Galaxy-S5-Prime-article13049386.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =