Samsung Note 8 va fi un super-telefon

Samsung a uitat șocul provocat de dezastrul Note 7 și lucrează deja la Galaxy Note 8. Smartphone-ul va sosi cel mai probabil în toamnă și va fi un concurent puternic pentru iPhone 8.

Prin acumulatorul incendiar echipat pe Note 7, Samsung a provocat un dezastru de PR fără precedent. Seria Note a fost considerată moartă, pentru că părea imposibilă o revenire a acestor modele echipate cu tehnologie de top și creion stylus. Dar în Corea se lucrează deja de zor la Note 8 respectând cu sfințenie motto-ul: acum mai mult decât oricând. Analistul Ming-Chi Kuo cunoscut în special ca expert Apple, își prezintă perspectivele față de viitorul terminal. Dacă prognozele sale sunt corecte, atunci Note 8 va fi o bestie și va fi un concurent real pentru iPhone-ul aniversar.

Directorul Samsung-Mobile, DJ Koh, a fost cel care a confirmat zvonurile. El a declarat în ianuarie pentru portalul de tehnologie Cnet că va aduce pe piață un Note 8 care să fie mai bun, mai sigur și extrem de inovativ. După ce S8 și S8+ au trecut cu brio testul criticilor, pare să fie cale liberă pentru un nou început al familiei Note.

Ce ne putem aștepta de la acesta? Ar trebui să fie, conform tradiției, o variantă mai rapidă și mai puternică a lui S8+, care este și așa printre campionii performanței. Samsung nu ne spune nimic despre dimensiunea ecranului, iar un S-Pen integrat în carcasă nu poate aduce suficientă valoare adăugată ca să merite bani în plus față de S8 sau S8+. Analistul KGI, Ming-Chi Kuo, vorbește în prognoza sa despre o cameră dublă, ceea ce reprezintă un upgrade important față de S8+.

Se vorbește despre faptul că această cameră va fi semnificativ superioară celei din iPhone 7 și va putea concura cu o posibilă cameră dublă prezentă pe iPhone 8. Kuo nu poate ști acest lucru cu certitudine, pentru astfel de predicții este necesar să fii clarvăzător. Camerele de pe telefoanele mobile Samsung sunt mereu de mare clasă, cea de pe S7 Edge a depășit-o chiar și pe iPhone 7.

http://www.n-tv.de/technik/Galaxy-Note-8-wird-ein-grosses-Super-Phone-article19801873.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 16