Samsung prezintă Super-WLAN

WiFi

Samsung prezintă Super-WLAN
Cu noua tehnologie WLAN, Samsung vrea să ducă ratele de transfer în zone imposibil de atins până acum. Standardul lor ar trebui să fie de zece ori mai rapid decât tehnologiile actuale.

Câteodată ar fi foarte frumos dacă în birou sau la evenimente mari am putea deschide mai repede și mai ușor multe pagini web. Dar chiar și în condiții perfecte utilizatorii pot doar să viseze la vitezele cu care Samsung ne tentează pe blogul său oficial. 802.11 ad este codul noului standard folosit de sud-coreeni ce va permite transferuri de date de până la 4,6 gigabiți pe secundă sau 575 megabytes pe secundă. Un film de 1 gigabyte ar putea fi transferat în trei secunde de pe internet, spre exemplu. Sau acesta poate fi transferat la fel de rapid către un alt dispozitiv compatibil ce este legat la rețea.

Compania sud-coreeană a folosit bandă de 60 Ghz pentru Turbo-WIFI care a fost anterior ocolită datorită problemelor de transmisie și recepție. Printre altele, în această tehnologie sunt utilizate unde cu lungime de câtiva milimetri, prin urmare tehnologia poate penetra obstacole sau ziduri sau mobilier slab. Tehnologia pe 60 Ghz a fost anterior disponibilă doar acolo unde dispozitivele se vedeau direct.

Spre deosebir de tehnologiile existente de 2,4-5 Ghz așa numitele interferențe Ko în Samsung 802.11 ad standard sunt aceleași indiferent câte dispozitive sunt conectate simultan la o rețea. Viteza teoretică ar fi echivalentă cu viteze reală. Deci Samsung propune în teorie un standard de cinci ori mai rapid decât cele actuale, care de fapt este de zece ori mai rapid în condiții realiste.

http://www.n-tv.de/technik/Samsung-kuendigt-Super-WLAN-an-article13774116.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 47