Samsung recheamă milioane de mașini de spălat

rtr3fk7k

Rechemarea smartphone-urilor “Note 7” abia s-a încheiat și deja încep să apară rapoarte despre alte echipamente produse de Samsung care explodează. Ar fi existat deja și răniți. Producătorul coreean recheamă zeci de modele.

După ce smartphone-urile Samsung Note 7 au fost rechemate de concernul de electronice Samsung în SUA pentru că explodează. Ar fi vorba despre 2,8 milioane de mașini de spălat cu încărcare superioară care încep să se dezmembreze în timpul ciclului de stoarcere, spune compania și autoritatea americană de protecție a consumatorului.

Este vorba despre 34 de astfel de modele. În anumite cazuri rare în care se utilizează un număr mare de rotații pe minut și se spală rufe voluminoase, gen lenjerie de pat, mașinile de spălat prezintă vibrații neobișnuite ceea ce duce pur și simplu la dezmembrarea explozivă a aparatului în timp ce funcționează. Acest lucru poate conduce la deteriorarea obiectelor sau persoanelor din jur.

Samsung a înregistrat 733 de rapoarte privind probleme cu mașini de spălat cu încărcare superioară. În nouă din aceste cazuri cineva a fost rănit, iar un client s-a ales cu maxilarul rupt. Concernul oferă acum clienților posibilitatea de a trimite pe cineva care să repare mașina de spălat, sau oferă o reducere la cumpărarea unei noi mașini de spălat, indiferent de marcă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Samsung-ruft-Millionen-Toplader-zurueck-article19013391.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =