samsung sufera

Apple-Samsung-Trial_Verm_64-624x351.jpg

Samsung promite o compensaţie pentru cei care suferă de cancer
Samsung şi-a prezentat părerile de rău şi promite compensaţii oamenilor care s-au îmbolnăvit de leucemie sau alte boli, muncind pentru compania sa.
Într-o declaraţie pentru CNET, un purtător de cuvânt al Samsung afirmă:” Unii dintre foștii angajați Samsung au murit după contractarea cu leucemie sau se confruntă cu boli greu de tratat, după ce a lucrat la centrul nostru de producție.”

Preocupările cu privire la riscurile de sănătate în centrele de producţie Samsung au fost evidențiate recent în ” Another Promise” , un film coreean care spune povestea unui lucrător la o fabrica numită ” Jinsung ” , bazat pe povestea reala a unui lucrător Samsung, care a murit de o rara formă de leucemie. Declarația Samsung vine ca răspuns la grupurile de Sustinatorii pentru Sănătatea și Drepturile Oamenilor, din industria de semiconductori ( Sharps ), care pretinde că cel puțin 26 de lucrători din fabricile Samsung: Gi – Heung și On – Yang plante Samsung au contractat cancer de sânge, şi 10 persoane au murit.

Sharps susține că măsurile de siguranță ale centralei, inclusiv costumele de protecție purtate de lucrători, sunt concepute pentru a proteja produsele, mai degrabă decât lucrătorii, care sunt expuşi la substanțe chimice nocive și raze. Samsung a fost de acord să înființeze un grup independent de mediere să investigheze cazurile muncitorilor care s-au imbolnavit si sunt de acord pentru compensaţii. Samsung promite , de asemenea, o evaluare a condițiilor de muncă din fabricile sale.
http://www.cnet.com/news/samsung-says-sorry-and-promises-compensation-to-sick-workers/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 14 =