Sansa de 225 mil euro pentru constructorii bihoreni

00028780_large

Oportunitati pentru constructorii bihoreni, CNADNR cauta constructor pentru pentru un tronson de autostrada de 225 mil. euro

CNADNR cauta constructor pentru un tronson de autostrada intre Ogra si Targu Mures (judetul Mures), plus un drum de legatura de 4,7 kilometri, si estimeaza valoarea totala a contractului, impartit in doua loturi, la 990,5 milioane lei (225,6 milioane euro), cu TVA.

Proiectul, parte a autostrazii Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, cuprinde loturile Targu Mures – Ungheni (4,5 kilometri) + drum de legatura (4,7 km) si Ungheni – Ogra (10,1 km).

Primul lot are o valoare estimata de pana la 340,97 milioane lei, iar al doilea este evaluat la 457,8 milioane lei, sumele, fara TVA, incluzand si eventuale lucrari suplimentare, potrivit Mediafax.
Termenul pentru finalizarea contractului este de cinci ani de la data atribuirii.

Lucrarile vor fi adjudecate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut, iar constructorii pot depune ofertele sau cererile de participare pana la 1 septembrie 2014.

Proiectul va fi finantat cu bani europeni (85%) si fonduri de la buget.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile…………….cat te poate costa linistea in investitii……

– I-am cumparat sotiei mele o pereche de cercei cu diamante luna trecuta, iar ea n-a mai vorbit cu mine de atunci…ii zic unui amic.

– De ce nu ?!

– Asta a fost intelegerea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 40