SAP se remodelează în Europa

3oe50617

SAP se remodelează în Europa

Gigantul software SAP vrea să își modifice oferta din software cu instalare fixă către un sistem de comercializare pe bază de abonamente. Astfel multe locuri de muncă au fost eliminate, din care cea mai mare parte sunt în locații europene.

Locațiile europene ale SAP sunt supradimensionate și sunt afectate de o restructurare a concernului software. Fix 1600 din circa 30.000 de locuri de muncă ar putea fi eliminate, reiese din cercuri apropiate întreprinderii.

Concernul membru DAX a anunțat anterior că la nivel mondial peste 2000 din cei 74.000 de angajați vor fi afectați de noua restructurare. Apoi SAP vrea ca la sfârșitul anului să mai angajeze.

Programul se va baza cel puțin în Europa pe dorințe libere, acolo concedierile vor fi excluse. În locul acestora vor exista oferte pentru relocare. Din anul 1960 angajatorii funcționează independent de departamentul de cereri de pensionare.

Un purtător de cuvânt al SAP nu a confirmat însă cifrele. Pentru că implică de asemenea un program de voluntariat, nu se poate spune nimic.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/SAP-baut-vor-allem-in-Europa-um-article14751681.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =